Spørsmål og svar

Her kan du finne informasjon om Ti På Topp

Kan jeg bruke påmeldingskode? 

Påmeldingskode er for bedrifter som har inngått en bedriftsavtale. Har du ikke en sånn avtale, må du nok melde deg på uten kode. 

Må man gå sammen på tur om man er i samme lag? 

Selv om man deltar i et lag, så trenger man ikke å gå tur sammen. Din tur vil telle i laget, og på din personlige turprofil selv om du går den alene.

Hvor lenge varer Ti På Topp? 

Ti På Topp Østfold varer fra 10. mai - 31. oktober. Og turene går du akkurat når du selv vil i denne perioden. 

Hvor mye koster det? 

Prisen er 180 kr for voksne og 100 for barn. 

Hva får man i premie? 

Alle som klarer ti ulike turer innen 31.oktober får en turpremie av oss. Det er en turkopp for voksne, og en mer barnevennlig premie for de minste. For barn er kravet 7 ulike turer. 

Hvor mange turer er det? 

Vi har i 2020 laget 20 turer

Jeg finner ikke appen

Pass på å skirv med bokstaver og ikke tall. Ti På Topp 

Hvem kan delta? 

I Ti På Topp kan alle delta. Dette er en uformell og morsom turkampanje som gir deg tilgang til en rekke turer. 

Hvordan melder jeg på bedriften?

Send oss en mail på ostfold@bedriftsidretten.no så hjelper vi bedriften i gang. Vi kan lage påmeldingskode til de ansatte, om virksomheten ønsker å dekke påmeldingsgebyret.

Hvordan registrerer jeg turen? 

I kartet som du finner i appen, vil du se en digital sirkel på hver tur. Når du er innenfor denne sirkelen kan du registrere din tur, og ta en turbilde. Du kan også logge deg inn på din turprofil via hjemmesiden. Her kan du etterregistrere dine turer.

Må man registrere turen? 

Absolutt ikke. Det er mange som deltar uten å registrere sine turer, men som bare ønsker tilgang til turtipsene. Dette er selvfølgelig helt i orden, men da blir det også umulig å klare premiekravet. 

Mine barn har ikke telefon

Man kan opprette barn inne på sin egen profil. Da er det ikke krav til å registrere telefonnummer, men da blir det ditt ansvar å registrere turene til barna om det er ønskelig. 

Tilbake til hovedside